8 najgorih stvari koje mogu da se dese penisu

236

Ovo su samo neke od bizarnih situacija koje vam se mogu desiti sa vašim polnim organom, prensi Telegraf.

1. Prelom penisa

Penis nema kosti i ne može da se slomi tako, ali ima kanale kroz koje se snabdeva krvlju i koji se mogu istegnuti ili presaviti čime se penis ispunjava krvlju. Ovo dovodi do trajnog deformiteta, otoka i gubitka seksualne funkcije. Zahteva hitnu medicinsku pomoć.

2. Može da se izvrne

Uvrnuće penisa se dešava kada se penis okrene ka unutra, ka telu i nastaje kao posledica neke traume. To može da se ispravi i da se penis vrati na svoje mesto.

3. Polne infekcije

Hlamidija može da dovede do blokiranog limfnog protoka, a penis može da otekne usled neke bakterijske infekcije. Lekovi mogu da pomognu kod otoka i mokrenja, ali se pozdravite sa seksom.

4. Tetoviranje koje je pošlo po zlu

Dok tetovaže penisa zvuče bolno same po sebi, jedan Iračanin imao je tri meseca erekcije nakon što je na nagovor devojke odlučio da istetovira svoj ud. To je nastalo kao posledica toga što je igla za tetovažu ušla preduboko uzrokujući abnormalnu akumulaciju krvi u penisu.

5. Klonite se opasnih mašina

Ako ste stolar pazite se mašine za presovanje i šmirglanje drveta.

6. Oprezno sa obrezivanjem

Ako je prilikom obrezivanja odseče malo više kože nekgo što treba ona može loše da sraste i da se oko organa nagomilaju masne naslage koje se moraju ukloniti hiruškim putem.

7. Previše “kriv stav”

Ako je penis previše kriv to može da bude posledica bolesti koja može da učini erekciju bolnom i teškom. Čak 7 odsto muškaraca ima ovaj poremećaj.

8. Operacija koja je pošla po zlu

Operacija prostate ili raka je jako delikatna i ako nešto krene po zlu može se desiti neki deformitet na penisu.

Svideće vam se Više od autora

Ne može se komentarisati

%d bloggers like this: