Stvari koje i dalje treba da radiš za nju iako ste već dugo zajedno

65

Da bi i dalje odršavali vaš odnos, nikada ne smete da dozvolite sebi da se ponašate prema njoj tako da se sve podrazumeva među vama. Nikada nemojte prestajati da je upoznajete, udvarate i da održavate emotivni i telesni naboj.

Mi vam dajemo nekoliko saveta šta treba da radite za nju iako ste u dugoj vezi.

Flertujte sa njom

Ne biste smeli da dozvolite da se to sedi samo zato što imate jedan drugoga. Osvajajte je svaki dan i ona će znati to da ceni I uzvratiće vam zavođenjem I flertom.

Šaljite joj poruke

Oboje ste na poslu i imate pune ruke posla, a vi joj u tom trenutku šaljete porku kako mislite o njoj i kako je želite, nijedna žena na tako nešto ne može da odoli. Uvek održavajte seksualnu tenziju između vas.

Nikada nemojte prestati da je ljubite

Uvek je poljubite za dobro jutro i za laku noć, svaki put kada se sretnete ili kada odlazite.Znaće da vam je I dalje stalo do nje I da je želite podjednako kao kad ste se upoznali.

Uvek budite iskreni

Laži samo odlažu suočavanje sa istinom. Budite iskreni najpre prema sebi, a i prema vašoj voljenoj osobi. Ne dozvolite da vas vaše laži udalje jedan od drugoga. Svaka žena će vas više ceniti ako budete iskreni, ma kakvu god stvar uradili.

Uvek brinite o sebi i vašem izgledu

Nemojte postati jedan od onih koji su ušuškani u dugoj vezi i više ne izgledaju kao pravi muškarci. Nema razloga da se opustite iako imate dugu vezu, kao što vi ne volite žene kada se opuste, tako i one ne vole takve muškarce.

Uvek imajte redovan seks

Telesna komunikacija je isto bitna. Zadovoljstvo koje pružate jedan drugome i želja koju osećate, to sve treba da bude živo i da traje. Hemiju nećete izgubiti, izgubićete je jedino ako se udaljite jedan od drugoga.

Držite se malih gestova

Kupite joj njenu omiljenu čokoladu kada je nervozna ili kada joj nije dan, obavite kupovinu za nju, priredite joj neki sitan poklon, pokažite joj i recite joj na koliko načina je volite.Nikada nemojte prestati da joj govorite koliko je lepa, privlačna, divna i izrazite joj vaša osećanja.

Uvek je tešite

Kada je tužna i kada joj se ceo svet ruši budite njen oslonac kada je njoj najpotrebnije. Nikada joj nemojte reći da nema razloga da bude takva, samo je zagrlite i poljubite, neka se oseti zaštićenom.

Ne prestajte sa društvenim životom

Idite na koncerte, pozorišta, bioskop, negujte zajednička interesovanja.

Uvek delite komplimente

Nikada se ne može preterati u davanju komplimenta i dajte joj do znanja vaše divljenje prema njoj.
Imajte dejting

Zakažite joj sastanak, izvedite je na večeru, u šetnju, bioskop. Možda volite da provodite vreme u krevetu, ali ponekad je potrebno uneti atmosferu u vaš odnos.

Uvek budite njen najbolji prijatelj

I kada se super zabavljate i kada dođu teža vremena, ne zaboravite da pre svega budete najbolji prijatelji koji mogu da ispričaju šta god da ih muči. Neka zna da uvek moće da se osloni na vas i da ste u potpunosti njen čovek.

Svideće vam se Više od autora

Ne može se komentarisati

%d bloggers like this: