Kako da osvojite devojku koja vam se sviđa

411

Predstavićemo vam par saveta koje možete iskoristiti i videćete kako će vaša lepša polovina biti prijatno iznenađena.

1.Divite joj se(neka to bude povremeno, ne napradno)

Svaka žena želi da se osei poželjnom I poštovanom, ali ne treba preterivati u ovome. Podelite joj jedinstvene komplimente I stavite joj do znanja da vas privlači njena lepota I njen seksipil, ali poštujte njeno mišljenje. Možete uraditi nešto romantično kada ona to najmanje očekuje.

2.Budite svoji

Pokažite joj da ste neponovljiva ličnost I da joj takav savršeno pristajete. Tokom vašeg upoznavanja možete joj staviti do znanja neka vaša posebna gledišta na neke stvari. Da vas interesuju hobiji ili jednostavno joj recite ako ne volite pozorišta. Ne bi bilo baš prijatno ako biste joj rekli da redovno ne menjate čarape, za sve postoji granica do koje treba da idete.

3.Budite slušalac

Postoje nekad trenuci kada žena želi da je centru pažnje. Ovde je najvažnije vaše čulo sluha. Bilo da vam priča o kupovini sa drugaricom i neke druge banalne stvari, povremeno svojim komentarom joj dajte do znanja da pratite to što vam ona priča. Nemojte za to vreme dok vam priča da gledate sa strane ili u telefon. Kada žena oseti da ste njena podrška, onda znajte da ste uradili pravu stvar.

4. Držite do sebe

Ovo se odnosu na ličnu higijenu i na higijenu vaše ličnosti. Sredite se da vidi da vodite računa o sebi, nijedna žena ne voli neurednog muškarca pogotovo na svom prvom sastanku. U toku vašeg razgovora nemojte da vašu pismenost svedete na ispunjavanje tiketa. Ovo isto znači da ne budete konformista u situacijama sa devojkom, odnosno da ne budete slabić na ženske hirove, što je karakteristika mnogim muškarcima koji se tokom nekog vremena pretvore u prave bezkičmenjake.

Ako uspete da savladate ove kvalitete i da ih na pravi način prezentujete, ubeđeni smo da će vam sve proći kako treba. Važno je da ove karakteristike budu istinite, a ne foliranje, posebno ako želite sa tom osobom imate dugoročni odnos, onda vam je potrebna iskrenost i autentičnost.

Svideće vam se Više od autora

Ne može se komentarisati

%d bloggers like this: